Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Waar is dat feestje?

dinsdag 25 februari 14:30 uur

Foto: ed van eechoud

BEMMEL - De Opperstalmeesters van carnavalsvereniging De Blauwe Pony ’81 presenteren op dinsdag 25 februari de seniorenzitting. Het carnavalsseizoen is begonnen met pronkzittingen van de carnavalsverenigingen!

Volgende maand zullen de Opperstalmeesters weer een hele gezellige seniorenzitting organiseren in café/zaal De Roskam aan de Dorpsstraat 95 in Bemmel op dinsdag 25 februari. De Opperstalmeesters van De Blauwe Pony gaan er zeker een oergezellig feest van maken en willen alle 50-plussers uit Bemmel en omgeving graag uitnodigen om deze carnavaleske middag mee te komen vieren.

Het programma staat garant voor een heerlijke middag met muziek, zang én dans. Ook de buut zal niet ontbreken. Deze seniorenzitting begint om 14.30 uur. De zaal gaat open om 14.00 uur! De toegang is gratis en iedereen krijgt een kopje koffie/thee en een drankje aangeboden! "Wij vinden het erg gezellig als u in carnavalssfeer verkleed komt, maar dat is zeker niet verplicht! Noteer de datum van 25 februari in uw agenda of op uw kalender, want het zou toch jammer zijn als u dit feestje straks zou missen!"

Deze zitting wordt mede mogelijk gemaakt door stichting MGZ Bemmel, KBO Bemmel en Doornenburg, stichting De Plak, Makelaardij Knorth en café De Roskam. Informatie: 06 54975063.


deel deze activiteit