Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Play-in bij Stedelijke Muziekvereniging Huissen

woensdag 19 februari 19:15 uur

Foto: stedelijke muziekvereniging Huissen

HUISSEN - Bespeel je een blaasinstrument of maak je muziek op gitaar, basgitaar of contrabas en je wilt bij een muziekvereniging? Dan is de Huissen misschien wel de club waar je naar op zoek bent.

"Wij zijn een harmonie die 28 vaste leden telt. We zijn bezig met een vernieuwingsslag en dat betekent dat we in onze bezetting meer willen dan alleen maar blaasinstrumenten. Zo zijn naast trompetten, schuiftrombones, klarinetten ook accordeon, gitaar of strijkinstrumenten zeer welkom. Bij onze vereniging is de muziek nooit saai en er heerst een goede sfeer.

Dat komt mede ook dankzij onze dirigent Rudy Böhmer die op prettige wijze de repetities leidt en die – met zijn grote ervaring als dirigent bij verschillende orkesten - voor alle instrumenten zorgt voor leuke zelf geschreven arrangementen. Heb je interesse? Kom dan woensdagavond 19 februari naar de open repetitie van het harmonie-orkest. De repetities vinden plaats in ons muziekgebouw aan de Muntstraat 10 te Huissen. Graag aanwezig om 19.15 uur.

Dus trek de stoute schoenen aan en meld je – voor 15 februari - aan voor de play-in. Dat kan door een mailtje te sturen naar stedelijke@gmail.com o.v.v. deelname play-in. Geef in de mail aan welk instrument jij bespeelt, zodat wij kunnen zorgen dat de juiste bladmuziek aanwezig is. Wie weet ben jij wel de muzikant waar we naar op zoek zijn.


deel deze activiteit