Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Be Flabbergasted met carnaval in Bemmel!

vrijdag 21 februari 20:00 uur

Foto: flabbergasted

BEMMEL - Crazy tienercarnaval is er in 2020 weer in geslaagd om top acts naar Bemmel te halen. Zo hebben we jullie al geïnformeerd over Sjieke Bazen en de vrolijkste sloopact Gekkenhuys.

"Vandaag stellen wij jullie voor aan Flabbergasted een feestduo die jullie in een super gave sfeer gaan brengen. Dit energieke duo doet je versteld staan en neemt je mee op een reis langs de 90's, 00's en alle top platen van nu. De mc/dj combinatie stond al op Dreamfields, Emporium, 7th Sunday, Festyland en Hockeyloverz, naast uiteraard tal van clubshows en andere toffe boekingen. Zet je schrap voor een show gevuld met de lekkerste Guilty Pleasure en Hits... Be Flabbergasted! Zij zullen Bemmel echt laten beven tijdens hun show waar jullie nog lang over blijven na praten."

Deze line-up staat gepland op 21 februari vanaf 20:00 uur in De Roskam in Bemmel. "Hebben jullie nog geen kaartje en ben je tussen de 12 en 17 jaar ga dan snel naar ticketskantoor.nl/shop/ctc en score snel een kaartje want vol is vol. Let op volgende week: in deze krant komt nog een surprise die we mogen toevoegen."


deel deze activiteit