Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Carnavalsmiddag voor senioren in Doornenburg

dinsdag 25 februari 13:30 uur

Foto:

DOORNENBURG - Dinsdagmiddag 25 februari is het feest! De carnavalsmiddag in het ontmoetingscentrum. Het begint om 13.30 uur en duurt tot rond 16.30 uur. Iedereen is welkom!

De muziek, de dans, de zang, de Prins en Prinses, de organisatoren en natuurlijk de bezoekers zullen weer zorgen voor een topmiddag! Gratis entree! Voor iedere jonge en oudere bezoeker een gratis kopje koffie of thee, een eerste drankje en een hapje!                

De band Eigereid brengt speciaal voor deze middag muziek en zang afgestemd op het carnavalsgebeuren! Samen gaan we er met zijn allen iets speciaals van maken. Speciaal voor deze carnavalsmiddag zal ook de dansvereniging Mixed Moves optreden!

Kom en ontmoet ook onze nieuwe seniorencarnavals-Prins en -Prinses ! Het zal weer een verrassing zijn. Echte mensen uit ons midden!

Vervoer gewenst naar het ontmoetingscentrum? "Geef dit dan even door aan: Bud Joosten (06 30069770) of Johan Tolkamp (06 10995095). Of maak gebruik van de dorpsauto De Wielewaal en bel (06 19192882)!"deel deze activiteit