Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Informatieavond skeeleren in Bemmel

donderdag 26 maart 19:30 uur

Foto:

BEMMEL - Op donderdagavond 26 maart houdt skeelervereniging b.o.d. De Sprinters een informatieavond voor jeugd (vanaf 7 jaar) en volwassenen. De avond is van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van b.o.d. De Sprinters aan het Drieske 7 in Bemmel.

"Wij zijn een actieve vereniging en organiseren elk jaar diverse evenementen. Volwassenen en jeugd (vanaf 7 jaar) kunnen onder begeleiding van ervaren trainers in een ongedwongen sfeer skeeleren. Iedereen kan op zijn of haar niveau en met eigen ambitie aan de slag.

De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen op donderdagavond en beginnen stipt om 19.15 - 20.45 uur vanuit ons gezellige clubhuis met kleed- en douchefaciliteiten. De training wordt op de 400 meter skeelerbaan bij het O.B.C. aan het Drieske 7 in Bemmel gegeven en start voor alle groepen gelijktijdig. Na afloop van de training wordt er onder het genot van koffie, thee, limonade nog gezellig nagepraat in het clubhuis.

"Skeeleren is meer dan sporten alleen; skeeleren geeft je een ontspannen en vrij gevoel en heel belangrijk: je leert nieuwe mensen kennen! Misschien heb je vroeger wel eens geskeelerd? En zou je graag weer beginnen met deze leuke sport? Kom dan je techniek opfrissen. Remtechniek en praktische oefeningen begeleid door ervaren trainers zorgen ervoor, dat je weer veilig buiten kunt gaan skeeleren. Skeeleren wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste techniek."        

Tijdens de informatie avond staan kennismaking met de skeelersport en de vereniging centraal. Natuurlijk zal ook over materiaal, bescherming en veiligheid gesproken worden.


deel deze activiteit