Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Bevertocht in de Bemmelse polder

woensdag 29 juli 19:00 uur

Foto:

BEMMEL - De bever is helemaal ingeburgerd in Nederland. Zozeer zelfs dat er alweer berichten verschijnen waarin woorden als 'schade', 'overlast' en 'plaag' voorkomen. Heeft een interessant dier, zoals de bever, dat verdiend?

"Op woensdag 29 juli om 19.00 uur kunt u meer te weten komen over het leven en welzijn van bevers. Natuurgidsen van Stichting Lingewaard Natuurlijk geven u uitleg en informatie over deze dieren en trekken daarna met u door het ruige ooibos. We bekijken hun leefomgeving en zoeken naar sporen, zoals wissels, afgeknaagde takken en burchten. Als het gaat schemeren zullen we ons verdekt opstellen, om de bevers te zien met hun dagelijkse bezigheden."

Tip: trek oude kleren en laarzen of stevig schoeisel aan en neem een kijker mee. Deze tocht is niet geschikt voor minder-validen. Kinderen zijn welkom vanaf ongeveer zes jaar. Vanaf 18.45 uur bent u welkom in de Veldschuur, Sportlaan 1M te Bemmel. De kosten van deelname voor volwassenen zijn drie euro, kinderen 1,50 euro.

In verband met de coronaregels kan er maar een beperkt aantal mensen mee. Aanmelden en informatie via: Gijsbert Peelen 06 10864179 of info@lingewaardnatuurlijk.nl.


deel deze activiteit