Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Weerbaarheidstraining Rots en Water opnieuw van start

donderdag 1 oktober 16:00 uur

LINGEWAARD - Dat elk kind zich weerbaar voelt en lekker in zijn/haar vel zit; dat wil iedereen. Stichting Welzijn Lingewaard zet zich daarom in voor kinderen uit groep 7 en 8 met de cursus Rots en Water. Door corona lag alles op zijn gat, maar nu is er goed nieuws! Want de training gaat weer starten op 1 oktober. Er is beperkt plek, dus meld je kind gauw aan!

Sterk staan als een rots en mee bewegen als water, dat is het uitgangspunt van de Rots & Water training. Rots & Water heeft als doel het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen, communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn de preventie van (seksueel) geweld, het leren maken van eigen keuzes en het leren gaan van een eigen weg belangrijke thema’s.

De training bestaat uit zes delen en is geschikt voor jongens en meiden. Onder leiding van Susan Weerd wordt er in kleine groepjes gewerkt aan bewustwording van eigen gedrag en de daarbij behorende lichaamstaal, waardoor ze beter voor zichzelf kunnen opkomen. Het programma van de Rots & Water training bestaat uit een combinatie van fysieke oefeningen en groepsgesprekken.

De volgende serie van zes trainingen start op 1 oktober op donderdagmiddag van 16.00-17.00 uur in Bemmel. Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met Susan Weerd via het Meldpunt SWL op 088 2552550 of email s.weerd@swlingewaard.nl. Aanmelden graag voor 25 september.


deel deze activiteit