Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Repair Café Gendt weer open

woensdag 30 september 10:00 uur

GENDT - Het Repair Café gaat weer van start op woensdag 30 september van 10.00-12.00 uur in het Hof van Breunissen. De vrijwilligers zullen hier weer klaarstaan om reparaties in allerlei soorten te verrichten.


"Natuurlijk moeten we dit in deze tijd van corona op aangepaste wijze doen. U moet zich bij binnenkomst inschrijven, uw handen desinfecteren en dan bij de gastvrouw melden met uw klus. Zij zal aangeven wanneer u naar binnen kunt in de zaal en er mogen maar zes mensen tegelijk naar binnen. Het kan dus zijn dat u even moet wachten bij grote drukte. We vragen uw begrip hiervoor."


"U kunt terecht met eenvoudig naaiwerk, met elektrische klusjes, met houtwerk, met klokken en dergelijke. We hopen u weer te zien en onze vrijwilligers zijn blij weer aan de slag te kunnen. Het Repair Café is een initiatief van Participatiepunt Gendt in samenwerking met SWL.

Ons Participatiepunt spreekuur is ook weer begonnen, wel op een nieuwe locatie bij Woonstichting Gendt in de Dorpstraat en voorlopig alleen na telefonische afspraak. U kunt hiervoor bellen van maandag tot en met woensdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur, telefoon 06 82468221. Hebt u vragen over zorg, vrijwilligerswerk of andere sociale zaken dan kunt u bij ons terecht op woensdagochtenden."


deel deze activiteit