Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Ware Opera op Erfgoed Ressen

zaterdag 10 september 15:00 uur

RESSEN - De finale van de Groene Zomerconcerten vindt in het Monumentenweekend plaats. In Ressen komt een internationaal operagezelschap met ensemble van stichting Music Take In. Op zaterdag 10 september 15.00 uur: muzikaal intermezzo, 16.00 uur een introductie van de opera en 's avonds om 20.00 uur het opera-concert zelf. Het belooft een hoogtepunt te worden ter behoud van Rustiek Ressen en Bemmel.

Het Operagezelschap Music Take In is van 3 tot 11 september voor de 2e keer op Festival Toernee door Nederland en Duitsland. Op zaterdag 10 september wordt Erfgoed Ressen met een muzikaal bezoek vereerd. Music Take In bestaat uit enthousiaste gedreven musici met internationale faam. Op verrassende wijze kan de bezoeker getuigen van sprankelende samenspraak tussen sopraan Anastasia Belukova, tenor Vasiliy Guriley en bas-bariton Mikhail Davydov, allen op klinkende wijze afgestemd met het strijkensemble en piano. Regisseur is Natalia Anastavieva. De muzikale eindverantwoording ligt in handen van Ekaterian Vasheruk. Men kan met volle teugen genieten van pracht-opera onder het genot van een kopje thee, koffie of iets fris. Kortom: Music Take In!

Het middag programma is een (gratis) vrije inloop in het kader van Monumentendag 2016. Avondkaarten kost15 euro of gereserveerd 12,50 euro via www.Musictakein of www.Talento Metissimo.nl. Voor info: Karen Langerwerf, 0481 465786.

Iedereen is welkom op Erfgoed Ressen met de prachtige tuinen van de kosterij naast de Rexna toren en het rustieke kerkje met op 10 september Ware Opera!


deel deze activiteit