Afbeelding

Meet en Greet...

donderdag 18 januari 2018 19:45

HUISSEN - Ben je ook weleens nieuwsgierig? Wil je meer of nieuwe mensen leren kennen? Wil je horen over de Kliederkerk? Pak dan nu je kans! Kom naar de Meet & Greet van onze protestantse kerk aan het Raadhuisplein.

Op donderdag 18 januari organiseren we een Meet & Greet. Van 19.45 tot 21.00 uur ben je welkom in ons kerkgebouw aan het Raadhuisplein. Je kunt daar dan (nader) kennismaken met de mensen, activiteiten en het gebouw.

We geven informatie over onze kerkelijke gemeente. Daarnaast is het vast leuk te horen en te zien wat er allemaal gebeurt. Ook in 2018 zijn dat zeer veel evenementen en projecten. Waaronder de Kliederkerk waarin kinderen op speelse manier kennismaken met Bijbelverhalen. Nog maar net gestart en al direct een groot succes. En uiteraard staat het ontmoeten van elkaar ook centraal. Dat alles onder het genot van een hapje en drankje.

Ook enthousiast geworden? Van harte welkom. Aanmelden kan, maar hoeft niet, via aanmeldenmg@pknhuissen.nl. Wij verheugen er ons op je te ontmoeten. Meet & Greet Protestantse Gemeente Huissen (Barbera Mik, Ynke Faber, ds. Matthijs Glastra en Ad Huson).

Kerkdienst

Zondag 21 januari 10.00 uur: voorganger Elly Morelissen. Vrijdagmiddaginloop van 14-16 uur. Van harte welkom!