Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (53)
    Evenement

Tablet winnen bij Kindercarnaval in De Valom?

dinsdag 13 februari 14:00 uur

Foto: Tom Levels

HUISSEN – Dinsdag 13 februari is er weer Kindercarnaval in De Valom. Onderdeel van deze Kindercarnaval is de jaarlijkse playbackshow voor en door de kinderen.

Sinds jaar en dag barst op dinsdagmiddag het Kindercarnaval los in Huissen in de feesttent van De Valom. Het wordt een wervelende middag. Met onder meer: een optreden van HJC De Krössels en de Zwaoninnekes. Ook zijn er diverse jeugdprinsen en prinsessen te bewonderen. Dit jaar is er weer een optreden van een bekende clown te bewonderen: Clown Click! De presentatie van deze dag wordt verzorgd door de president van HJC De Krössels: Guus Hopman.

Via de website www.dekraonigezwaone.nl kun je je opgeven voor de playbackshow (onder het kopje webshop staat het formulier). Durf jij op het podium voor honderden fans op te treden? Kleur jij de carnavalskleurplaat in en lever je deze voor 15:00 uur tijdens de Kindercarnaval in? Dan maak je kans op een 10” tablet! De winnaar wordt aan het einde van de middag bekend gemaakt. Je kunt de kleurplaat downloaden op de website van De Kraonige of ophalen bij Van Monique in Huissen.

De middag start om 14:00 (vanaf 13:30 is de zaal open) en duurt tot ongeveer 16:00 met een afterparty tot uiterlijk 17:00 uur. Het entree is twee euro- per persoon. Als het afgelopen is, is er nog een verrassing voor alle kinderen!


deel deze activiteit