Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (53)
    Evenement

Jaarlijkse kindermiddag De Waskniepers

dinsdag 13 februari 14:00 uur

GENDT - Dinsdagmiddag 13 februari worden traditioneel getrouw alle Lingewaardse kinderen uitgenodigd om samen met De Waskniepers carnaval te komen vieren en er samen weer een dolle boel van te maken. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan en dat ook de jeugd flink feest kan vieren is door de jaren heen wel gebleken door de grote opkomst.

Ook dit jaar zullen de Knieperinnen weer de sterren van de hemel dansen met ’n showdans, solo- en duodans. De jeugdprins of -prinses (dat is nog een verrassing) van basisschool De Vonkenmorgen zal de vereniging met een bezoek vereren. Natuurlijk zal ook Prins Jan-Willem de Buutegewone met zijn schoonheid Anita en een delegatie van de Gentenarren aanwezig zijn. Halverwege de middag krijgen de kinderen natuurlijk iets te drinken met iets lekkers erbij.

De hele middag door kunnen de kinderen zich laten schminken en zal er gezellige muziek gedraaid worden door een echte kinderdj met volop gelegenheid voor een polonaise. Ook zal er deze middag weer ‘n special guest een bezoek brengen. Aan het eind van de middag krijgen de kinderen bij vertrek nog een warme snack, reden genoeg dus om deze middag mee te vieren. De middag is in De Klok”Horeca Gendt aan de Markt 1 in Gendt. Het feest begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30/17.00 uur. Entree: Kinderen 3,00; volwassenen 2,00 euro.


deel deze activiteit