Koffie-uurtje bij ParticipatiePunt Huissen

woensdag 21 maart 2018 14:30

HUISSEN - "Woon je in Huissen, vind je het leuk om meer betrokkenheid te creëren in deze wijk en heb je woensdagmiddag niks te doen? Kom dan 21 maart naar de koffiemiddag bij het ParticipatiePunt. Deze koffiemiddag is een initiatief van Philadelphia zorg; locatie Vicarie in samenwerking met studenten van de HAN en het ParticipatiePunt."

"Heeft u behoefte aan een praatje of wilt u nieuwe mensen leren kennen? Dan is deze koffie middag daar het perfecte middel voor. De bewoners van de Vicarie zijn op het idee gekomen van dit koffiemoment omdat ze wat meer betrokkenheid wilden creëren in de buurt. In samenwerking met Het ParticipatiePunt in Huissen en studenten van de HAN is dit in gang gezet. Wij hopen dat u wilt mee doen aan dit koffiemoment en dat u natuurlijk zin heeft om een kopje koffie te drinken en een gezellig praatje te maken met een van de bewoners!"

De koffiemiddag is 21 maart van 14.30 -15.30 uur bij ParticipatiePunt Huissen aan de Lange Kerkstraat 15 in Huissen. "Heeft u vragen over de Koffiemiddag, een andere (hulp) vraag of bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan kunt u contact opnemen met het ParticipatiePunt Huissen: Openingstijden: woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Tel: 088 2552530 of mail: pphuissen@swlingewaard.nl.