Afbeelding

Postzegels en ansichtkaarten

zondag 27 mei 2018 10:00

HUISSEN - Kerken zijn goed in inzamelen. De protestantse kerken zamelen al jaren ansichtkaarten en postzegels in. Ook in onze protestantse kerk wordt er ingezameld.

Vrijwilligers hebben namens Kerk in Actie alles uitgezocht en gesorteerd om het materiaal uiteindelijk te verkopen op beurzen voor verzamelaars en aan handelaren. In 2017 bedroeg de totale landelijke opbrengst 31.533 euro! Een fraai bedrag waar goede doelen mee gesteund worden. Een enkele postzegel of ansichtkaart lijkt niet veel, maar alles bij elkaar levert het een mooi resultaten op. Dus met de komende vakantieperiode in het vooruitzicht adviseert de Kerk u: bewaar de vakantiekaarten die u ontvangt, en verzamel de postzegels van brieven. Geef ze af in de daarvoor bestemde doos in de hal van ons kerkgebouw. Wie weet wat dit gaat opleveren in 2018! Meer informatie is beschikbaar op www.kerkinactie.nl/inzamelingsactie (Ada van Arkel, voorzitter diaconie).

Kerkdienst

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen, Raadhuisplein 35. Zondag 27 mei 10.00 uur. Voorganger mevrouw Elly Morelissen, Huissen. Vrijdagmiddaginloop: welkom tussen 14 – 16 uur om elkaar te ontmoeten. Koffie en thee staat klaar.