Beachvolleybaltoernooi Kersenfeest Gendt voorgaande jaren
Beachvolleybaltoernooi Kersenfeest Gendt voorgaande jaren Foto: Naam niet bekend.

Beachvolleybaltoernooi Kersenfeest Gendt

zaterdag 23 juni 2018 10:00

GENDT - Tijdens het Kersenfeest in het weekend van 23/24 juni wordt het Fysiotherapie Wismans Beachvolleybaltoernooi gehouden.

Bezoek het Kersenfeest en kom dan ook eens kijken bij het Beachvolleybal en moedig de teams en bekenden aan. Wil u met uw team meedoen en uw talent voor deze sport laten zien, dan is dat ook mogelijk. Naast Providentia aan de Dorpstraat wordt op 75 m3 zand, drie volleybalvelden aangelegd. Het zand wordt ter beschikking gesteld door Janco Visser BV Transport en Grondverzet. Het egaliseren en het opruimen van het zand wordt uitgevoerd door Schouten Groencultuur uit Gendt

Op zaterdag, 23 juni vanaf 10.00 uur komen de mini’s in actie. Vanaf 12.00 uur wordt het jeugdtoernooi (C/B/A tot en met 18 jaar) gehouden, met rond 17.30 uur de prijsuitreiking. Op zondag, 24 juni komen vanaf 11.00 uur de volwassen vanaf 18 jaar aan bod. Dit toernooi wordt rond 17.30 uur afgerond met de prijsuitreiking. Alle teams ontvangen ook dit jaar de kersen, die geleverd worden door boerderijwinkel De Geer in Gendt.

Aanmelden kan via beachvolleybal@tweestroomsv.nl tot uiterlijk 18 juni. Inschrijfgeld jeugd is tien euro per team; inschrijfgeld volwassen is twintig euro per team. Informatie staat ook op www.tweestroomsv.nl.