Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (28)
    Evenement

Open repetitie voor muzikanten

vrijdag 14 september 18:45 uur

OOSTERHOUT - Speel je een muziekinstrument of heb je in het verleden gespeeld maar ligt je instrument al jaren in de kast te verstoffen? Lijkt het je leuk om (weer) eens een avondje samen met anderen te spelen? Kom dan op vrijdagavond 14 september naar de open repetitie van muziekvereniging Con Amore in Oosterhout!.

Meld je uiterlijk 6 september aan via info@conamore-oosterhout.nl en we sturen je bladmuziek toe. Vermeld dan meteen even welk instrument je speelt en of je een eigen instrument hebt. Bij onze muziekvereniging kun je terecht met een blaasinstrument (hout of koper) of slagwerk. De leeftijd van onze muzikanten varieert van 8 -71 jaar.

Je bent van harte welkom! Van 18.45-19.45 repeteert Opleidingsorkest Wit Lof. Vereist niveau: A of minstens 2 jaar les/ervaring in een orkest; Van 20.00-22.15 (incl. pauze) repeteert Con Amore. Vereist niveau: B of minstens 5 jaar les/ervaring in een orkest.

Wat langer meespelen? We vinden het leuk om op 14 september ons orkest eenmalig open te stellen voor iedereen die eens mee wil spelen. Mocht je de smaak te pakken hebben gekregen dan is het na overleg mogelijk om meteen in te stromen en mee te doen aan de voorbereidingen van ons Winterconcert op 15 en 16 december. Het thema is ‘Top 2000’ .

Liever eerst luisteren? Dat kan natuurlijk ook. Gezellig als je komt! Interesse in onze muziekvereniging? Kijk ook op onze facebookpagina Muziekvereniging Con Amore of op de website www.conamore-oosterhout.nl.


deel deze activiteit