Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (56)
    Evenement

Inschrijving Kinderdorp Bemmel van start

vrijdag 14 september 18:00 uur

Foto: onbekend

BEMMEL - In de herfstvakantie wordt van dinsdag 16 - vrijdag 19 oktober Kinderdorp Bemmel gehouden met als thema 112, waarbij hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance centraal staan. Op het grasveld naast De Veldschuur aan de Sportlaan zullen die week hopelijk prachtige hutten gebouwd worden.

Naast de fancy fair op woensdagmiddag worden er op de donderdag workshops georganiseerd, met onder andere bedrijfshulpverlening, survival en dansen. Ook is er een demonstratie met politiehonden en sluiten we de middag af met een barbecue. Op de vrijdagochtend vindt een vossenjacht plaats in het centrum van Bemmel en lunchen de kinderen op het terrein. Het kinderdorp zal vrijdag afgesloten worden met de bonte avond. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen op donderdagavond deelnemen aan de spannende activiteit, film kijken en overnachten. De kosten voor deelname bedragen vijftien euro per kind.

De flyers zijn via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start gaat. De vrijwilligers (incl. deelnemende kind(eren)) kunnen zich vanaf nu inschrijven, tot uiterlijk 30 september. De inschrijving gebeurt dit jaar alleen nog maar digitaal via onze website: www.kinderdorpbemmel.nl en betaling via Ideal.

"We organiseren een helpdeskuurtje op vrijdagavond 14 september om 18.00 uur in Café 61 aan de Dorpstraat 61. Als u niet kunt komen helpen, kunt u alleen 10 tot en met 16 september uw kind(eren) digitaal inschrijven. Wij hopen jullie als fanatieke deelnemers en vrijwilligers allemaal weer te mogen begroeten op Kinderdorp Bemmel om er samen weer een gezellige en actieve herfstvakantie van te maken!"


deel deze activiteit