Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (28)
    Evenement

In het Kleine Kerkje in Angeren ‘Bijzondere kunst zien, horen en ervaren

vrijdag 14 september 11:00 uur

Foto: Gemma Brands

ANGEREN - Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september kunt genieten van bijzondere kunst in allerlei vormen zoals schilderkunst, multikunst, unieke ontworpen en handgemaakte tassen, bronzen beelden en muziek. Dit alles is te zien en horen tussen 11.00 – 17.00 uur in het Kleine Kerkje in Angeren, Molenstraat 1.

Als bezoeker krijgt u ook een kijkje achter de schermen en laten de kunstenaars zien hoe hun werk ontstaat en vertellen zij graag over hun inspiratie, ideeën en technieken. In het kerkje kunt van Louise de Haardt, Connie Diepstraten en Gemma Brands van 11.00-17.00 uur aan het werk te zien en hun kunst bewonderen en kopen. Op zaterdag en zondag zijn er ook muzikale optredens van het ensemble Ain’t iT Nice, de gelegenheidsformatie Jorna’s Sunday en singer-songwriter Rudi Sedee.

De expositie is een onderdeel van de openatelierroute 3 Oeverfestival. U komt op de (fiets)route een grote variëteit aan kunst tegen en kunt genieten van kunst, cultuur, theater, muziek en een hapje en een drankje.

Als bezoeker krijgt u ook een kijkje achter de schermen en laten de kunstenaars zien hoe hun werk ontstaat en vertellen zij graag over hun inspiratie en technieken. De folder ligt op 14, 15 en 16 september klaar bij de deelnemers van de route en is onder andere ook verkrijgbaar bij het VVV in Huissen en de pleisterplaatsen (zie website).

Informatie met een overzicht van de deelnemers staat op www.3oeverfestival.nl.Foto: Gemma Brands
deel deze activiteit