Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (28)
    Evenement

Extra openingsdag bij Fort Pannerden

vrijdag 14 september 11:00 uur

Foto:

DOORNENBURG - Het hoogseizoen is voorbij, maar er lijken nog drukke dagen aan te komen voor Fort Pannerden. September is de maand voor familiedagen, bedrijfsuitjes en andere leuke activiteiten. Ondanks dat het fort in de maanden september en oktober alleen op woensdag, zaterdag en zondag geopend is, is ervoor gekozen om op vrijdag 14 september extra open te gaan.

'Het weekend van 15 en 16 september loopt goed vol. We komen op deze dagen bijna gidsen te kort. Op 14 september gaan we daarom extra open om bezoek en groepen te kunnen ontvangen voor een rondleiding of om vrij rond te kijken.' Op 14 september start ook het 3oever festival. Fort Pannerden is de locatie tijdens de opening van het festival in de avonduren. Meer informatie over het programma staat op www.3oeverfestival.nl.

Het fort zal tussen 11.00 en 17.00 uur geopend zijn voor bezoek. Meer informatie over entreeprijzen staat op www.fortpannerden.eu. Tijdens de opening van het 3oeverfestival in de avond kan men tot de ingang van het fort komen.


deel deze activiteit