Zandse Kerk met mortuarium en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk met mortuarium en pastorie. (foto: N. Hubers) Foto: N. Hubers

'Op de koffie' in De Zandse Kerk in Huissen

woensdag 26 september 2018 10:00

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 26 september van 10.00 tot 12.00 uur, haar zesde inloop-koffieochtend. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk, waarin bezoekers gezellig met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Na de succesvolle zomerperiode bieden wij op 26 september een verrassend extraatje. De inlooptijd is dit keer al vanaf 10.00 tot 10.15 uur, omlijst door warme klanken van pianomuziek. Vanaf 10.15 uur tot 10.35 uur zal Donatuskoor (uit Bemmel) voor de bezoekers een miniconcert verzorgen. Zij gaan ons een aantal favoriete liederen uit hun veelzijdige repertoire ten gehore brengen.

Vanaf 10.35 uur is er weer alle tijd om, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, gezellig met elkaar te praten. Ongetwijfeld vormt het bijzondere voorprogramma extra aanleiding om in grote getale aanwezig te zijn. En nogmaals, ook bewoners van buiten de wijk Het Zand zijn welkom. Neemt deze kans om ook met minder bekende bezoekers in contact te komen en uw kennissenkring uit te breiden.

Ons team van gastvrouwen verheugt zich er op u te ontvangen en het samen met u gezellig te maken. Dit alles onder het motto: 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet vooral van de gezelligheid'.

"Wij zien weer uit naar een grote opkomst van enthousiaste deelnemers. De kosten blijven beperkt tot 2,00 euro per deelnemer. Zoekt u contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail dan naar info@zandsekerk.nl of bel naar 06 14803998 of bezoek de website www.zandsekerk.nl."