Afbeelding
Foto:

TOP-kindervoorstelling: De Stokerij – Lekker belangrijk

zondag 18 november 2018 14:30

BEMMEL - Ouders en kinderen opgelet! Zondag 18 november om 14:30 uur speelt De Stokerij een superleuke voorstelling voor kinderen. Een kleine voorstelling over het oneindig grote universum voor aardbewoners vanaf 6 jaar.

Lucky kijkt al naar de sterren sinds ze een kind was. Ze weet hoe ver de zon van de aarde staat en hoeveel planeten er zijn. Maar nu heeft ze een bijzondere ontdekking gedaan. Ze weet waar en wanneer er buitenaards leven zal landen op aarde. Maar hoe dichter ze bij het grote moment komt, hoe meer vragen ze krijgt over de ontmoeting. Wat moet ze aan? Welke taal spreken ze eigenlijk? Is ze wel klaar voor de onbekenden van die andere planeet?

Lekker Belangrijk is een grappige, gevoelige voorstelling die uitdaagt om verder te kijken dan je neus lang is. Over nieuwe vrienden maken, ook al is dat eng. Een voorstelling die je aanmoedigt om te fantaseren over dat enorme universum en wat daar allemaal nog meer zou kunnen zijn dan alleen wij; de aarde met de mensen.

Zaal open: 13:30 uur. Aanvang 14:30 uur. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel of te bestellen op www.topbemmel.nl en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.