Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (30)
    Evenement

Buutgala Carnavalsvereniging De Waskniepers

zaterdag 12 januari 19:30 uur

Foto: Natasja Bouwman

GENDT - Op zaterdag 12 januari verzorgt carnavalsverening De Waskniepers uit Gendt weer haar jaarlijkse buurgala-avond. Evenals voorgaande jaren staat deze avond garant voor spektakel en gezelligheid en zullen bevriende carnavalsverenigingen aanwezig zijn.

Er zullen vier buutreedners optreden; zij zullen deze avond ervoor zorgen dat de lachspieren goed getraind worden door hilarische optredens. Uit deze buutreedners zal er door het publiek een winnaar uitgekozen worden die aan het eind van de avond een publieksprijs in ontvangst mag nemen. Er zal deze avond ook een verrassingsoptreden zijn. Daarnaast zal de dansgarde van de vereniging De knieperinnen het publiek weer verrassen met spetterende optredens. De muziek wordt dit jaar verzorgd door DJ Sven-G. Na afloop van het officiële programma zal hij iedereen uitnodigen op de dansvloer om er samen een feestje van te maken.

Het programma begint om 19:30 uur. De deuren openen vanaf 19:00 uur bij De Klok Horeca Gendt, Markt 1 in Gendt. Telefonisch reserveren is mogelijk bij Natasja Bouwman: 06 28510132. Men kan ook via de mail reserveren: natasjabouwman77@hotmail.nl. De kaarten kosten bij reservering 5,00 euro per stuk en aan de kassa 7,50 euro per stuk. Gereserveerde kaarten kunnen worden opgehaald bij Trees Janssen (bel even van te voren 0481 422537). Tafels worden alleen gereserveerd na afhalen van de kaarten.


deel deze activiteit