Magna Voce doet Haalderen aan

zaterdag 23 februari 2019 19:00

BETUWE - Zaterdag 23 februari om 19.00 uur maken de zangers van Magna Voce hun opwachting in Haalderen.

Tijdens de eucharistieviering aanvang 19.00 uur waar pastoor G. Peters zal voorgaan in de prachtige en sfeervolle kerk van O.L.V van Zeven Smarten, zal Magna Voce de Gregoriaanse gezangen verzorgen van de 7e zondag door het jaar. Het Introitus Domine, in tua misericordia speravi en het Alleluia gezang Verba mea auribus percipe, zullen weer als vanouds klinken in deze viering.

Het koor kiest ervoor om tijdens de vieringen ook de aanwezigen te betrekken in de verschillende gezangen zodat er afgewisseld door koor en aanwezigen wordt gezongen. Dit geeft het samen vieren een extra beleving in gezang en gebed.Het koor zal tijdens deze viering de vaste gezangen van de XI mis zingen.

Tijdens de communie zal het meerstemmig 'Frieden' worden gezongen. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Harry van Kempen uit Oosterhout aan het orgel en Harry van Kempen uit Elst en Harry Wassenberg uit Heteren verzorgen opnieuw een muzikaal intermezzo, het geheel staat onder leiding van dirigent Rita Branderhorst.