Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

De Theaterkerk swingt met Soul Solution

zaterdag 20 april 20:30 uur

BEMMEL - Op zaterdag 20 april gaat het dak eraf in de Theaterkerk, want dan staat de band Soul Solution op de bühne. Soul Solution is de energieke, eigenwijze en vooral professionele band van topzanger David Dam, die op authentieke wijze soulvolle covers van toen en nu speelt.

David Dam behoort al jaren tot de vocale top van Nederland. In 2014 brak hij landelijk door als finalist bij The Voice of Holland en u herinnert u zich misschien nog wel zijn spraakmakende auditie van Lets Get It On, waarbij hij alle juryleden dansend uit hun stoelen kreeg. Soul Solution begint deze swingende avond met een hommage aan de tijdloze oude funk- en soulmuziek van onder meer Prince, Michael Jackson en James Brown en schakelt daarna door naar de hedendaagse soul, pop en R&B. De aanstekelijke podiumenergie van David zorgt altijd voor een feestje! Trek je dansschoenen maar aan, want stilstaan is geen optie!

Aanvang 20:30 uur (zaal open 20:00 uur). Staconcert in Theaterzaal. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.


deel deze activiteit