Floris en Florientje/Kasteel Doornenburg. (foto: familie-archief)
Floris en Florientje/Kasteel Doornenburg. (foto: familie-archief) Foto: familie-archief

Floris en Florientje, twee verwende apen op kasteel Doornenburg

zondag 19 mei 2019 10:00

DOORNENBURG - Vanwege het grote succes van voorafgaande jaren is er op zondagmorgen 19 mei weer een Floris en Florientje speurtocht op Kasteel Doornenburg.

"Wij hopen veel dappere jonge ridders, jonkvrouwen en speurneuzen te mogen begroeten, vooral kinderen van 3 tot 6 jaar. Samen met hen vertellen en spelen we opnieuw een spannend verhaal. Floris en Florientje wonen op Kasteel Doornenburg. Zij zijn allebei soms ondeugend en beleven leuke en spannende avonturen. Ze doen vaak precies waar ze zin in hebben. Wie wil dit niet?! Het is extra leuk als je verkleed komt.

Er zijn twee uitvoeringen op 19 mei: 10.00 en 11.30 uur (kijk ook op de website). Entreeprijs is inclusief consumptie zes euro. Wel graag een plekje in het kasteel reserveren, vanwege het beperkt aantal plaatsen. Dit kan tot 12 mei via het reserveringsformulier op onze website www.kasteeldoornenburg.nl. Iedereen krijgt per mail een bevestiging (of melding als het vol is).

De toegangstickets van de gereserveerde plaatsen kun je 15 minuten voor aanvang ophalen in de Museumwinkel De Langerak, op de binnenplaats van het Kasteel. Broertjes en zusjes, mama, papa, opa of oma mogen natuurlijk ook meekomen. Kinderen kunnen deze uitvoering alleen bijwonen in aanwezigheid van minimaal één volwassene (maximaal twee begeleiders per reservering).

Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, Doornenburg. (Er is voldoende parkeergelegenheid bij het kasteel.)