Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (38)
    Evenement

Vergadering wijkplatform Angeren

dinsdag 25 juni 19:30 uur

ANGEREN - Op dinsdag 25 juni is er weer de maandelijkse vergadering van het platform Angeren. Het platform Angeren zet zich in voor leefbaarheid en veiligheid in Angeren .

Aanvang 19.30 uur. Plaats Het Dorpshuis in Angeren. "We beginnen met een inloopuurtje van 19.30 tot 20.00 uur, waar iedereen, die een goed idee of een verbeterpunt heeft voor ons dorp, welkom is. Door alle ideeën of verbeterpunten te noteren en vervolgens in onze vergaderingen te bespreken, zetten wij ons in voor een mooi, veilig en leefbaar Angeren.

Kijkt u gerust eens op onze website om te zien wat we zoal bereikt hebben en waar we nog mee bezig zijn (www.platform-angeren.nl). Misschien wordt u dan ook wel enthousiast en wilt u ook met ons meedenken. Iedereen is belangrijk en iedereen is welkom bij ons. Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, kunt u uw verbeterpunt of idee ook aan ons kenbaar te maken door gebruik te maken van onze brievenbus in het dorpshuis of door ons te mailen. Mailadres is: Platformangeren@gmail.com. Wie weet ontmoeten we elkaar op dinsdagavond 25 juni."                


deel deze activiteit