Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (38)
    Evenement

'Op de koffie' in de Zandse Kerk in Huissen

woensdag 26 juni 10:30 uur

Foto: N.Hubers

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 26 juni van 10.30 tot 12.00 uur weer haar populaire koffieochtend. Een maandelijks terugkerend gezellig ontmoetingsmoment in onze sfeervolle Zandse Kerk.

Het grote succes van deze vorm van maandelijkse ontmoetingen toont duidelijk aan dat hieraan grote behoefte is. In de vakantieperiode wordt door vele organisaties – ook in Lingewaard – vaak gekozen voor een zomerstop in hun sociale, maatschappelijke en sportieve activiteiten. Stichting De Zandse Kerk gaat echter in die periode gewoon door met het organiseren van de maandelijkse koffieochtenden.

En... wij bieden onze gasten tijdens de komende koffieochtend een ‘lekkere’ verrassing. Neem een paar euro's extra mee om daaraan deel te nemen! Vanaf 10.00 uur is de kerk open om binnen te lopen en een plekje aan de gezellig ingerichte tafels te kiezen. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Iedereen is van harte uitgenodigd en aanmelden vooraf is niet nodig.

Naast bijpraten met vertrouwde deelnemers (vrienden, kennissen, buren, et cetera) is het een unieke gelegenheid om kennis te maken met nieuwe gasten. Enthousiaste verhalen van regelmatige bezoekers zetten nieuwkomers ertoe aan onze koffieochtenden te gaan bezoeken. "Ons team van gastvrouwen verheugt zich op weer een grote opkomst van praatgrage deelnemers. Dit alles onder het motto 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet van de gezelligheid'. Voor contact met onze werkgroep koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl; bel 06 14803998. Zie ook op onze website: www.zandsekerk.nl."


deel deze activiteit