Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Stichting Lingewaard Natuurlijk presenteert Panorama Nederland

zaterdag 24 augustus 11:00 uur

BEMMEL - Lingewaard is een van de eerste gemeenten in Nederland waar Panorama Nederland te zien zal zijn. Het Panorama is een ruimtelijke verbeelding van hoe Nederland de komende jaren kan veranderen.

Er worden vier thema’s in benoemd die bepalend zijn voor deze veranderingen: De verduurzaming van de landbouw, de energietransitie, veranderingen in wonen/mobiliteit en de klimaatadaptatie. Panorama Nederland is opgesteld door het College van Rijksadviseurs.

Op 23 augustus wordt het Panorama om 15.00 uur geopend. Na een uitleg door een van de opstellers is er een symposium over de vraag: Hoe zal Lingewaard er in 2050 uitzien? "Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar als u bij het symposium aanwezig wilt zijn. Wel graag aanmelden via: secretaris@lingewaardnatuurlijk.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ons."

Op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus van 11.00 tot 15.00 uur is Panorama Nederland voor iedereen opengesteld.

Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus is Panorama Nederland van 12.30 tot 14.30 uur te bezoeken door schoolklassen. Individuele bezoekers zijn ook welkom.

Op diezelfde maandag - woensdag is Panorama Nederland van 19.00 tot 21.00 uur te bezichtigen door bedrijven, stichtingen, verenigingen en politieke partijen. Ook dan zijn individuele bezoekers welkom.

Scholen en andere groepen worden verzocht zich vooraf aan te melden via secretaris@lingewaardnatuurlijk.nl. Iedereen is welkom. Meer info staat op www.lingewaardnatuurlijk.nl.


deel deze activiteit