Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Special Sports Event in Elst

zondag 15 september 10:00 uur

Foto: organisatie

ELST - Donderdag 15 september kan iedereen die dat wil kennis maken met aangepast sporten en bewegen. Dan is op Vitaal Sportpark De Pas in Elst de derde editie van het tweejaarlijkse Special Sports Event.

14 sporten en beweegvormen (allemaal clubs en verenigingen uit Overbetuwe en Lingewaard) presenteren zich dan met demonstraties, proeftrainingen en informatie: G-voetbal, G-Hockey, Zitvoetbal, G-tennis, G-Basketbal, Badminton, Slow Sports, Twirl, Judo, Paardrijden, Gym-extra, Hengelsport, Scouting en Zwemmen.

Tijden:

10.00 uur Inloop

10.30 uur Opening door de wethouders Sport van Lingewaard en Overbetuwe

10.40 uur Warming Up onder leiding van Sportstudio Elst met muziek van Bats Mar Deur.

11.00 uur Kennismaken met de sporten en beweegvormen.

13.00 uur Gezamenlijke afsluiting en prijsuitreiking

13.30 uur Napraten

Ook voor de niet-deelnemers is er van alles te beleven. Juke Box, de coverband van Driestroom, zorgt voor een vrolijke noot. Er zijn uitdagend spelattributen. Clown Sjuul kietelt de lachspieren. De kinderburgemeester van Overbetuwe moedigt de deelnemers aan. Coryfeeën uit de wereld van aangepast sporten komen langs. Er zijn gezonde drankjes, koffie en thee en natuurlijk veel fruit.

Wilt u zien hoe de deelnemers genieten? Kom dan kijken. De organisatie is in handen van Spero, Elistha, HCOB, Gemini, ETV De Helster, Overbetuwe Beweegt, MEE, Uniek Sporten en Driestroom. 26 subsidiegevers, fondsen en sponsoren maken het evenement mogelijk.


deel deze activiteit