Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Mijn woning in de toekomst!

dinsdag 22 oktober 19:30 uur

HUISSEN - Wat doet verduurzamen voor de waarde van je huis? Lingewaard Energie denkt hierover graag mee tijdens een thema-avond op 22 oktober.

Wat doen al die groene investeringen voor de waarde van mijn huis. Hoe krijg ik het betaald? En wat is nou dat energielabel? Waar kan ik het beste beginnen? Tijdens deze avond zullen een makelaar en deskundigen op het gebied van energie labels en financiering deze en andere vragen beantwoorden. Er wordt ook aandacht geschonken aan regelingen voor (kleine) zelfstandigen. "Heeft u zelf een onderwerp of vraag voor deze avond, laat het ons weten via onze FB pagina of de website. We zien een ieder graag op 22 oktober vanaf 19.30 uur in de Zandse kerk (Van Wijkstraat 33, Huissen). Om 20.00 uur start het programma. De avond eindigt rond 21.30 uur. Entree en koffie zijn gratis.

Lingewaard Energie is een initiatief van burgers, vooral bekend van het drijvend zonnepark en het energieloket. Voor alle thema-avonden en activiteiten zie: www.lingewaardenergie.nl.


deel deze activiteit