Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Vogelbeurs in Huissen

zaterdag 12 oktober 9:00 uur

Foto: Henk Peters

HUISSEN - Op zaterdag 12 oktober wordt er een vogelbeurs georganiseerd door Welkoop Huissen en vogelvereniging 'De Martel' uit Huissen aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Op deze vogelmarkt worden diverse vogels te koop aangeboden door vogelliefhebbers uit de regio, maar ook vogelhandelaren zullen aanwezig zijn. De entree is gratis.

"We gaan er vanuit dat er diverse kleuren kleurkanaries, vorm en postuurkanaries aangeboden worden. Daarnaast zijn er mogelijk ook Europese cultuur-, maar zeker tropische en subtropische vogels aanwezig, en uiteraard ook parkieten. Zo zult u uw assortiment vogels in uw volière kunnen aanvullen of uitbreiden met gezonde vogels om het komende seizoen te kunnen genieten van onze gevleugelde vrienden. Als u van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard."

"Tevens kunt u velerlei vragen stellen over de vogels die men mag houden en kweken in gevangenschap. Liefhebbers van vogelvereniging De Martel uit Huissen zullen uw vragen beantwoorden. En als u dan toch aanwezig bent in de winkel van Welkoop Huissen, dan ziet u dat zij een groot assortiment vogelvoeder verkopen met daarnaast accessoires, supplementen, eivoer, diepvries en levende insecten voor onze vogels. Ook is er een uitgebreid voedsel aanbod voor onze gevleugelde vrienden bij u in de tuin."

Openingstijden: zaterdag 12 oktober van 9.00 – 13.00 uur bij Welkoop Huissen, Huismanstraat 44 in Huissen. Contactadressen voor info: www.vogelvereniging-demartel.nl; marktmeester Bert Rensen en Welkoop Huissen 026 3255902.


deel deze activiteit