Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Openingsavond jubileumseizoen De Waskniepers .

vrijdag 8 november 20:00 uur

Foto: vereniging

GENDT - Op vrijdag 8 november opent carnavalsvereniging De Waskniepers haar jubileumseizoen 2019-2020.

De vereniging gaat hier natuurlijk een speciale avond van maken. Er zijn vier gastverenigingen aanwezig en de dansgarde van de vereniging, De Knieperinnen, hebben dit seizoen liefst vierdansen ingestudeerd. Ook zullen er deze avond zowel een nieuw lid als een nieuw knieperinnetje geïnstalleerd worden en staan er nog meer verrassingen op het programma.

De Waskniepers zullen ter ere van dit jubileumseizoen in een compleet nieuwe outfit verschijnen. Dat deze nieuwe kleding gerealiseerd kon worden heeft de vereniging voor een groot deel te danken aan de financiële bijdrage van het Vlinderfonds Lingewaard. De Waskniepers willen het Vlinderfonds hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Om na het officiële gedeelte van het programma het feest op gang te brengen hebben de Waskniepers ook dit jaar weer gezorgd dat de Drive-in-show”van Show Case uit Bemmel het muzikale gedeelte verzorgt. Kortom, het belooft een geweldige avond te worden en De Waskniepers nodigt iedereen uit om op vrijdag 8 november vanaf 20.00 uur naar De Klok Horeca Gendt te komen.

Na de openingsavond gaat het feest van de vereniging in 2020 verder in de vorm van een driedaags-jubileumweekend, beginnend op vrijdag 17 januari met Q-Music foute party, zaterdag 18 januari het buutgala en zondag 19 januari de jubileumreceptie. Er valt dit jubileumseizoen veel te beleven bij De Waskniepers en de vereniging nodigt heel Lingewaard uit om met hun mee te feesten.


deel deze activiteit