Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Roparun-team031- Lingewaard Lopen en strijden tegen kanker

maandag 9 december 11:00 uur

Foto: archief Roparun

HUISSEN - Ook in 2020 neemt team-031-Lingewaard deel aan de Roparun. Het team zamelt geld in om het leven van kankerpatiënten wat te verlichten en op te vrolijken, zodat de patiënten ‘zin’ in hun leven houden.

Om het geld te verdienen, loopt het team de Roparun. Dat is de estafetterun, nee dit jaar niet van Parijs naar Rotterdam, maar van Bremen naar Rotterdam over een afstand van circa 560 kilometers. Sponsors kunnen het team daarin geldelijk steunen.

De eerste financiële ondersteuning, een bedrag van 550,- euro, heeft het team bij de start van haar voorbereiding van Koon Constructietechniek mogen ontvangen. Dit ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan. Het cadeau van Koon moest dicht bij huis blijven: Roparun team-031-Lingewaard.

Kerstmarkt in Huissen-Zand

Team-031-Lingewaard is voor 2020 compleet en is al gestart om met sponsoracties geld bijeen te krijgen. Daarom staat het team op de kerstmarkt in de Zandse kerk in Huissen op zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur. Het team verkoopt lekkere eigen gebakken taarten (grootmoedersrecept) en mooi gedecoreerde glazen vazen, gevuld met kerstafbeeldingen.

Steun het team, kom naar de warme, sfeervolle en knusse kerstmarkt in Huissen-Zand, koop een taart/kerstdecoratie en strijd met Roparun-team031 Lingewaard tegen kanker.

Volg ons, steun ons; samen strijden tegen die rotziekte die kanker heet.


deel deze activiteit