Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Cursus 'Schrijven over je leven' gaat weer van start!

woensdag 25 september 10:00 uur

RESSEN - Lijkt het je leuk om te schrijven over je eigen leven? Wil je dat je kinderen weten wie je bent? Of voel je dat het goed voor jezelf is om je verhalen op te schrijven? Dan ben je met een cursus ‘Schrijven over je leven ‘ aan het goede adres.

Onder begeleiding van schrijfdocente Marijke de Kruijff doe je schrijfoefeningen om je herinneringen op te frissen en leer je de dingen die je ontdekt op te schrijven. Je komt uit bij punten in je leven die misschien vergeten leken. Elke tekst die je schrijft is een fragment dat bijdraagt aan het mozaïek van jouw leven. Schrijfervaring is niet nodig, het gaat niet om spelling of zinsbouw, maar om het plezier van herinneren en die herinneringen vervolgens in woorden vast te leggen.

We werken in een groep van maximaal acht personen. De cursus is afgestemd op mensen met een leeftijd van ongeveer vijftig jaar en ouder. De schrijfcursus (zeven ochtenden, eens per twee weken) zal op woensdagmorgen aangeboden gaan worden. De eerste bijeenkomst is op 25 september, van 10.00 tot 12.30 uur.

De cursus wordt gegeven in gemeenschapshuis De Kosterij (naast het protestantse kerkje), Kerkenhofstraat 3 in Ressen. Voor verdere informatie en aanmelding: 06 17829303 of via mail: marijkethuis@hotmail.com.


deel deze activiteit