Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

De vakidioten: vier bekende Nederlanders op zoek naar hun drijfveren

zaterdag 16 februari 20:30 uur

BEMMEL - Zaterdag 16 februari kunt u getuige zijn van een bijzondere TOP-theatervoorstelling. Vier bekende Nederlanders vertellen over wat hen tot vakidioot maakt. Vakidioot: iem. die alles van zijn vak weet, maar verder niets (volgens De Dikke van Dale).

Succesvol tailleur Rick Moorman, weervrouw Amara Onwuka, cabaretier Kees van Amstel en Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage; alle vier zijn ze bekend geworden door hun vak en staan 16 februari in de Theaterkerk om de bezoeker mee te nemen in hun bijzondere werelden. Ze hebben ieder hun eigen verhaal, met de rode draad dat ze vakidioten zijn. Ze zijn gewend om in de spotlights te staan, maar dit is toch wel héél anders!

Zijn ze nou écht vakidioten of zijn ze gewoonweg intens gepassioneerd? Wat drijft hen eigenlijk? Wat wil je van ze weten? En wat zijn de belangrijkste lessen? Het gaat over succes en de andere kant, een avond vol vermaak. En veel facetten van het leven komen voorbij: het weer, sport, kleren en uiteraard humor. Laat jezelf verrassen, inspireren en meeslepen door De Vakidioten!

Zaal open 20:00, aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.


deel deze activiteit