Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Derde Bemmelse Boekenmarkt

zondag 30 juni 12:00 uur

Foto:

BEMMEL – Soms begin je aan een nieuw boek dat je direct meesleept in het verhaal, waardoor je het in één adem uitleest. Prachtig... Maar dan? Meestal komt zo'n boek in de kast terecht om vervolgens nooit meer gelezen te worden. Jammer! Gun al je boeken een nieuwe lezer, en verkoop ze tijdens de Bemmelse Boekenmarkt op zondag 30 juni.

Na twee succesvolle Bemmelse Boekenmarkten kan een derde natuurlijk niet uit blijven. Daarom pakken Monique Kuster en Hetty Lentjes het draaiboek er weer bij en gaan met veel plezier voor een gezellige Bemmelse Boekenmarkt.

De boeken worden niet onpersoonlijk via Marktplaats aangeboden, maar op een fantastische, inspirerende locatie. Een plek waar veel mensen samen kunnen komen, waar je aan de koper van je boek iets over het verhaal kunt vertellen. Waar mensen elkaar tips kunnen geven. Waar een grote diversiteit aan genres te vinden zullen zijn, van romans en thrillers tot aan poëzie en kinderboeken. Waar men heerlijk de hele middag tussen allerlei boeken kan neuzen. En, waar men zo vlak voor de zomervakantie aanbreekt, tweedehands boeken op de kop kan tikken! Er was geen twijfel over mogelijk, dat deze locatie de Theaterkerk in Bemmel moest zijn. Mooi centraal gelegen en ruime gratis parkeergelegenheid.

Monique en Hetty hebben daar een sfeervolle ruimte gereserveerd op 30 juni. Dus, heb je thuis ook zoveel gelezen boeken liggen? Verkoop je boeken dan op de Bemmelse Boekenmarkt. Want besef dat zelfs de oudste boeken nog maar pas zijn geschreven, voor degene die ze nog niet heeft gelezen! Een verkoopplek huur je van 12.00 tot 16.00 uur voor 20 euro. Wil je een verkoopplek reserveren, mail dan naar Bemmelseboekenmarkt@gmail.com.

Spinningmarathon bij 't Verzetje voor Alpe d'HuZes

BEMMEL - Op zondag 24 februari van 9.30-14.00 uur presenteert TWC 't Verzetje uit Bemmel in samenwerking met Team Kanjers Elst voor het vijfde jaar een vier uur durende spinningmarathon voor het goede doel Alpe d'HuZes.

Elk uur vindt een virtuele beklimming plaats en je kunt je voor één uur inschrijven of voor meerdere uren.

De tijden zijn als volgt: 1e uur: 9.30 - 10.30 uur; 2e uur 10.45 - 11.45 uur; 3e uur 12.00 - 13.00 uur; 4e uur 13.15 - 14.15 uur. De kosten bedragen 7,50 euro per uur en je kunt je aanmelden via info@kanjerselst.nl.

Na betaling is je deelname definitief. Wees er snel bij, want er zijn maar negentien fietsen per uur beschikbaar.

Laat je opzwepen door heerlijke beats en schitterende beelden onderweg en fiets met ons mee op zondag 24 februari voor het goede doel. De locatie is: clubhuis TWC 't Verzetje, Sportlaan 18 in Bemmel.


deel deze activiteit