Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Feestelijke kerkdienst Protestantse kerk Bemmel

zondag 15 september 16:00 uur

BEMMEL - Zondag 15 september om 10.00 uur is er een feestelijke kerkdienst in de protestantse kerk aan de dijk in Bemmel

Het thema van de dienst is: Een goed verhaal. Een goed verhaal laat namelijk niet koud, maar brengt in beweging. Een goed verhaal houd je niet voor zichzelf, maar deel je graag met anderen. Het Eben-Haëzerkoor uit Rhenen zal haar medewerking verlenen aan deze dienst. "Het koor komt graag in Bemmel zingen en wij, in Bemmel zijn blij met dit koor."

Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigente Jannie Wichards. In 2016 vierde het koor zijn 85-jarig bestaan! In de dienst zal het orgel worden bespeeld door de vaste organist van het koor, Jos Teeuw. Het koor heeft een zeer gevarieerd repertoire. Het zingt (bewerkingen van) bekende liederen van onder andere Johannes de Heer, maar ook gospels en spirituals, in het Nederlands, Engels en soms ook in andere talen.

Het belooft een bijzonder mooie dienst te worden met heel gevarieerde en mooie koorzang, begeleid door en afgewisseld met prachtig orgelspel. De voorganger in de dienst is ds. Boer uit Rhenen. De kerk staat aan de Oude Kerkhof 13. Iedereen is welkom!


deel deze activiteit