Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Janne Schra brengt met Lalala Love ode aan muziek uit vervlogen tijden

zaterdag 23 maart 20:30 uur

BEMMEL - Zaterdag 23 maart staat top-zangeres Janne Schra op het podium in de Theaterkerk.

Na jaren als tiener eenzaam achter een piano te hebben gezeten begon het voor Janne pas echt met Room Eleven. Na de release van Six White Russians and a Pink Pussycat in 2006 ontving ze gouden en platina platen, won een Zilveren Harp, nam de cd Mmm.. Gumbo? op in New York en trad op in verre landen zoals Canada, Japan en Zuid-Afrika.

In deze persoonlijke voorstelling put Janne Schra uit haar hele oeuvre; van Room Eleven en Schradinova tot haar solowerk en weer terug. In een intieme bezetting speelt ze haar lievelingsnummers zoals ze wellicht zouden klinken in een rokerig klein theatertje in Parijs in de jaren 60 of gister in een jazzbar in New Orleans.

Lalala Love is een ode aan haar liefde voor muziek uit vervlogen tijden. Laat je meevoeren door de nieuw gearrangeerde liedjes, door haar rare, ontroerende en grappige verhalen en natuurlijk door haar betoverende stem. Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.


deel deze activiteit