Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Klupavond voor jongvolwassenen met autime

vrijdag 15 februari 19:30 uur

HUISSEN - "Na een geslaagde start met een klein groepje jongeren (in de leeftijd van 25 tot 40 jaar) zoeken wij nog nieuwe leden om zich bij ons aan te sluiten." Het doel is om in een groep van ongeveer 5 tot 10 personen met (kenmerken van) Autisme Spectrum Stoornis en verstandelijke beperking, op een leuke manier anderen te ontmoeten die in grote lijnen hetzelfde zijn en denken.

"Hiervoor komen wij op de vrijdag avond van 19.30 uur tot 21.30 uur eens in de veertien dagen bij elkaar in een overzichtelijke en prikkelarme ruimte van sociaal cultureel centrum De Brink in Huissen. Tijdens deze avonden zijn er activiteiten waar je aan mee kunt doen. De leiding is in handen van enthousiaste vrijwilligers die met autisme bekend zijn.

Heb je zelf interesse hiervoor of ken je iemand die dit ook leuk zou vinden neem dan contact op met een van de onderstaande personen en kom een keer kijken. De eerste twee keer is gratis en pas daarna beslis je of je lid wilt worden van De Klup. Heb je nog vragen neem dan contact op met een van de volgende personen. (emailadres: dekluphuissen@gmail.com, amj.helmich@hotmail.com /06 10338430).


deel deze activiteit