Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Leuke kindervoorstelling in Theaterkerk: Fluisterfeestje

zondag 17 maart 11:00 uur

BEMMEL - Zondag 17 maart speelt Peertoftheater voor peuters en kleuters de interactieve voorstelling Fluisterfeestje, gebaseerd op het bekroonde prentenboek Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup.

Ben je heel erg sterk? Of misschien ben je wel supergoed in blazen! Kom je ons dan helpen? Er moeten veel dieren naar de overkant, maar er is één groot probleem. Er ligt een tijger precies in het midden en .ze slaapt! Hoe moeten de andere dieren er nu langs? En kunnen ze wel zo zachtjes doen? Alle kinderen vanaf 3 jaar met hun (groot)ouders zijn van harte welkom.

Peertoftheater bestaat uit twee toffe moeders: Jette Holkenborg en Marijke Domhof. Ze zijn beiden pedagogisch geschoold, Jette in de jeugdhulpverlening en Marijke in het onderwijs. Met hun voorstellingen willen ze kinderen en volwassenen verbazen en verwonderen.

Aanvang 11:00 uur. Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel


deel deze activiteit