Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Lingewaards Mannenkoor viert Eerste Eeuw Feest

zaterdag 28 september 14:29 uur

HUISSEN - Tja, en dan, 29 september. Honderd jaar Mannenzang in Huissen! Er is heel veel belangstelling en er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. "Maak tien euro per kaart over naar NL65 RABO 0124070906. Vermeld naam en adres en je kunt ze voor aanvang ophalen aan de deur!"

"Simpel. Ondertussen staat het programma als een huis en we willen je alvast in de stemming brengen. Vanaf 14:30 uur staan er 174 zangers en zangeressen voor je klaar. Niet allemaal tegelijk, of toch wel? Ook komen er twintig oud-leden van het LWMK meezingen en dat is toch wel heel bijzonder.

De genres die ten gehore gebracht gaan worden zijn gospel, musical, opera, pop en klassiek. 'Voor elck wat Wils', dachten wij zo. Er wordt door de vier verschillende koren in meerdere talen gezongen en wel in het Italiaans, Engels, Duits, Frans, Zweeds en natuurlijk Nederlands.

Een greep uit de componisten: Gerschwin, Bernstein, Bob Dylan, Claudia de Breij, de Dijk en nog veel meer. De mannen van het koor staan te popelen om jullie allemaal toe te zingen en dat geldt natuurlijk ook voor fans van Cantilene, Feelin’ Good en Promises.

We kijken naar jullie uit. Plaats van handeling is De Zandse Kerk vanaf 14:30 uur op zondag 29 september. Heb je nog vragen, donaties, of wil je lid worden van een koor, laat het weten aan onze onovertroffen secretaris Theo Vermaas op 026 3257408, die regelt alles!"


deel deze activiteit