Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Martijn van Vuuren zingt Hollandse Meesters

zaterdag 14 september 20:00 uur

GENDT - Zaterdag 14 september wordt opnieuw een geweldige avond in Theaterzaal Providentie te Gendt, georganiseerd door Cultureel Podium Gendt.

Denk je aan Hollandse meesters, dan denk je aan Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse meesters, maar ook in de recentere muziekgeschiedenis is het niet minder. Zaterdag 14 september zingt Martijn van Vuuren een selectie van bekende en minder bekende nummers van grote Nederlandstalige meesters, die inmiddels niet meer onder ons zijn. Van Hermans tot Sonneveld en van Halsema tot Shaffy. Allemaal komen ze voorbij. Dit geheel wordt door Martijn op een luchtige manier aan elkaar gepraat. En dit alles voor een entreeprijs van vijftien euro. Aanvang: 20.00 uur.

Misschien zult u zich afvragen, wie is Martijn van Vuuren? Allereerst een Lingewaarder, woonachtig in Bemmel en leraar op een basisschool. Daarnaast enthousiast muzikant en zanger, die samen met z'n band een avond op een geweldige manier kan vullen. De kaartverkoop, vanaf begin september, is weer bij de bekende adressen. In Gendt, The Read Shop Viergever en Providentia. In Doornenburg bij Spar Witjes en Het Ontmoetingscentrum. In Bemmel bij boekhandel De Toren Van Bemmel.


deel deze activiteit