Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Nederlands kampioen dynamictennis geeft clinic in Gendt

zondag 17 februari 10:00 uur

GENDT - Op 17 februari geven Tom Maassen en Robert Hesen een clinic dynamictennis in sporthal Walburgen in Gendt. Tom is de Nederlands kampioen dynamictennis. Samen met zijn kompaan Robert hebben ze een tennisschool in Horst (L.)

Omdat dynamictennis voor velen nog steeds een onbekende sport is, terwijl het op vele plaatsen in Nederland gespeeld word, hebben Old Dutch Gendt en de Dynamic Tennis Bond Nederland ( kijk ook eens op www.dynamictennis.nl ) besloten een clinic te verzorgen in Gendt. De clinic is van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis.

Dynamictennis is een sport voor jong en oud en kan op recreatief als ook zeer actief niveau gespeeld worden. Dynamictennis wordt indoor gespeeld op een klein veld (afmetingen van een badmintonveld) als een soort minitennis met lichte materialen .

Tevens is afgesproken dat Tom en Robert een demonstratiewedstrijd geven zodat iedereen kan zien wat voor een leuke en dynamische sport dit is. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom en wil je zelf een keertje dynamictennis willen spelen op de dinsdagmiddag is er van 15.00 tot 16.30 uur voldoende ruimte om het te komen proberen. Onder begeleiding van een gediplomeerd trainer en diverse geoefende spelers kun je de kneepjes van deze sport snel onder de knie krijgen.

De eerste vier lessen zijn gratis en na afloop praten we onder het genot van een bakje koffie of thee nog even een half uurtje na.


deel deze activiteit