Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Ontspannen koffieconcert Volharding in Zandse kerk

zondag 17 februari 11:00 uur

Foto: Henk Sluiter

HUISSEN - Als tussenoptreden van de Zandse muziekvereniging, tussen de Lingewaardcup van november en het straks te organiseren themaconcert van 11 mei, geeft de vereniging een koffieconcert in een heel ongedwongen sfeer op zondagochtend 17 februari, 11.00 uur. De Zandse kerk, met zijn prachtige akoestiek is de locatie waar men gratis toegang heeft.

Inmiddels worden de Koffieochtenden in deze sfeervolle Zandse kerk op de laatste woensdagmorgen van de maand al bijzonder goed bezocht en wil Volharding in die sfeer haar lichte programma onder leiding van Casper Braafhart uitvoeren.

Een heel licht en mooi concert zal er verzorgd gaan worden met heel herkenbare muziek als The Lion King-Broadway Selections, Flashdance… What a Feeling, Let it Go, Stevie Wonder in Concert, Hotel California en Firework. Ook enkele bekende, maar wat oudere stukken staan op het programma. Direct na de pauze laat ook een aantal leerlingen op diverse blaasinstrumenten, waaronder blokfluitjes, van zich horen.

De harmonie is voornemens om een prachtig themaconcert te gaan verzorgen in mei. Het programma daarvoor is inmiddels al vastgesteld. De muzikanten zullen de handen nog vol hebben om alle nummers tijdig in te studeren. Voor inlichtingen 026 3253174 of www.volhardinghuissen.nl.


deel deze activiteit