Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (53)
    Evenement

Openbare repetite Kleine Kees

zaterdag 16 februari 10:00 uur

Foto: Theater Kees

HUISSEN - Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Dat kan op zaterdag 16 februari van 10.00 tot 12.00 uur in Theater Kees in Huissen.

De 32 kinderen van Kindertheater Kleine Kees repeteren dit jaar voor de nieuwste familievoorstelling “Robin Hood” die in de meivakantie zal worden opgevoerd. Je kunt kijken naar de tekstrepetities, zang en danslessen. Al veertien seizoenen lang worden de kinderen begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers dat elke zaterdagochtend de teksten, liedjes en dansen helpt instuderen.

Ook zijn er altijd een aantal vrijwilligers aanwezig die de kostuums in elkaar zetten die bij de voorstelling gebruikt worden. Op een andere plaats wordt er in de werkplaats getimmerd, gezaagd en geverfd om weer een mooi en spectaculair decor neer te zetten om de jeugdige spelers nog beter uit de verf te laten komen. En dat dat alles bij elkaar elk jaar weer een groot succes is, bewijzen de volle zalen. Wil je dit spektakel niet missen, reserveer dan nu alvast je kaartjes via www.theater-kees.nl.


deel deze activiteit