Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (47)
    Evenement

Retro Toertocht 'Über die Grenze!' Huissen

zondag 25 augustus 9:30 uur

HUISSEN - Het is weer zover! Liefhebbers van oude stalen rossen, wollen wielertruien, en Lederen koershelmpjes kunnen hun hart weer ophalen, want zondag 25 augustus gaat de zesde Retro Toertocht van Huissen van start.

Oude racefietsen verzamelen niet alleen leuk, maar ze berijden is is nog veel leuker, getuige ook de vele retro-toertochten die jaarlijks worden georganiseerd.

Ook dit jaar organiseren Willie Welles en Henk Janssen nu voor de zesde maal in successie deze mooie toertocht in de regio die ‘an Groupe’ zal worden verreden. De tocht van ongeveer 70 km start weer in het centrum van Huissen en gaat dit jaar weer richting het Montferland. Hierbij worden natuurlijk weer de mooiste routes gereden en zullen uiteraard enkele tussenstops worden gehouden op de mooiste plekjes en bezienswaardigheden tijdens de rit.

"Bent u in het bezit van oude stalen race- of sportfiets met buiscommandeurs van minimaal 35 jaar of ouder en heeft u ergens nog oude wollen trui in de kast liggen, dan kunt u zich (mede dankzij onze sponsoren) gratis aanmelden bij Henk Janssen, e-mail: henkjanssen37@gmail.com of via het evenement op onze facebookpagina www.facebook.com/uberdiegrenze."

De start zal omlijst worden met wat oude auto’s uit de jaren ’70. Aanvang is om 9:30 uur en de start is om 10:30 uur bij café Het Moment in Huissen. De koffie staat klaar! De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door Profile Ouwerling Fietsspecialist, VDL-Netwerken, Hermsen Groenten en Fruit, Fa. Knuiman loonbedrijf, La Differenza, Jansen Totaal Wonen, café Het Moment en De Kaasshop uit Huissen.


deel deze activiteit