Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (53)
    Evenement

Seniorenpronk Kraonige in Huissen

zondag 17 februari 14:11 uur

Foto: Patrick van wolferen

HUISSEN - Op 26 januari vond de jaarlijkse Pronkzitting van De Kraonige Zwaone in sporthal De Brink plaats. Ook dit jaar werd Prins Lucas op d’n Bok, zijn gevolg en een kleine duizend gasten getrakteerd op een wervelende zitting waarin buut, zang, dan en muziek elkaar in een hoog tempo afwisselende.

Na afloop was iedereen ook weer zeer te spreken over zowel de wijze waarop De Kraonige Zwaone invulling weten te geven aan deze avond, als wel het hoge niveau waarop alle artiesten acteren. "Mocht u als senior niet de mogelijkheid hebben gehad om aanwezig te zijn dat kunt u op 17 februari in de herkansing. Traditiegetrouw organiseert De Kraonige Zwaone dan de seniorenpronkzitting In De Gouden Engel.

Rond de klok van 13.30 zullen de deuren van De Gouden Engel op gaan zodat de gasten al een plaatsje in de zaal kunnen innemen. Voor senioren vanaf 65 jaar is de pronkzitting gratis te bezoeken. Voor de jeugd onder de 65 zal net als vorig jaar 7,50 euro entree gevraagd worden.

Het programma start om 14.11 uur met de entree van de Raad XI onder aanvoering van Stadspresident Bas Boerboom. Aansluitend zal het hof met Hoogheid Prins Lucas op d’n Bok en zijn prinsenvrollie Didi en Lisa en natuurlijk Hofmaarschalk George het podium betreden. Vervolgens zullen de aanwezigen getrakteerd worden op een show vol dans, zang en buut.

De Kraonige Zwaone vertrouwt erop dat het weer een zeer geslaagde en succesvolle middag zal worden. Muzikale omlijsting zal door de Rienblaozers verzorgd worden.


deel deze activiteit