Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Songwriters in the Round in Dorpshuis Angeren Theater

zondag 12 mei 14:30 uur

Foto: Dionza Schraven

ANGEREN - Zondagmiddag 12 mei is de theaterzaal opnieuw ’t decor van ’n songwriters ontmoeting van drie artiesten die veelvuldig in het land te horen zijn. Solo, soms als duo en soms vinden ze de tijd om samen op onze planken te staan. De songwriters treden op tussen het publiek, dus men is echt 'op visite' bij ze.

De artiesten van deze mooie middag: Dick van Altena, Oosterhout. Ruim 40 jaar ‘in ’t vak’,sleept al jaren achtereen alleen of met andere combi’s Awards binnen en talrijke albums staan inmiddels op zijn naam van country tot een succesvolle serie onvervalst Betuws Dialect. Tijdens deze middag is van alles wat te horen. (www.dickvanaltena.com).

Tom Schraven, Arnhem (Angeren) soft-pop met crossovercountry-invloeden. Ooit winnaar van Kunstbende Nederland en zanger bij Montezuma.Tegenwoordig bezig met diverse muzikale projecten, deed tussendoor mee aan The Voice, staat met regelmaat op de planken bij vele toneel- en muziektheatervoorstellingen of als leadzanger bij Two Ladies & A Gentleman. Schrijft ook voor theatervoorstellingen van onder andere Rank. (www.tomschraven.nl).

Marcel Smulders (Tilburg) is al jaren het gezicht en vocaal geluid van countryband Savannah en veelvuldig overladen met Country Music Awards. Daarnaast neemt hij, samen met Van Altena de leadzang voor zijn rekening tijdens de Back To The Country-shows. (www.savannah.nl).

Kaarten zijn te koop aan de kassa van het dorpshuis of via tickets@dorpshuisangeren.nl. Bellen kan ook naar 026 3251186. De kaarten zijn 15,00 euro.. Dorpshuis Angeren, Emmastraat 23, - aanvang 14.30 uur Info www.dorpshuisangeren.nl.


deel deze activiteit