Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (53)
    Evenement

Sunday Comedy Live @ De Buitenpoort; stand-up comedy, live muziek en hapjes Top comedians op 'perfect zondagmiddag uitje'

zondag 24 februari 14:00 uur

Foto:

HUISSEN – Zondag 24 februari maart is het tijd voor Sunday Comedy Live. Het entertainmentconcept van en in De Buitenpoort met een unieke mix van keigoede comedy, mooie (live) muziek en heerlijke hapjes. Een perfecte invulling voor de zondagmiddag, voor jong en oud, voor vriend(inn)engroepjes en families. Deze keer zorgen de landelijk bekende comedians Edo Berger en Arie Koomen voor lachsalvo's.

 

En de muzikale invulling is in handen van Jochem Nuva Macaré. Daarover later meer. Eerst de comedians. Edo Berger is is een veelzijdig en energiek cabaretier en presentator. Won al tal van cabaret- en comedyprijzen. Hij is een van de vaste spelers in het Amsterdamse Comedy Café en zelfs veelvuldig te zien in het Engelstalige circuit. Dat bracht hem op podia in Oslo, Kopenhagen, Berlijn, Tokio en Moskou.

Arie Koomen is een stand-up comedian en speelde samen met Silvester Zwaneveld bij de Comedy Explosion. Later volgde grote bekendheid als Arie & Silvester. En ook nu nog heeft het duo een volle theateragenda met hun nieuwe show. Toch heeft Arie tijd ingeruimd om op het podium van De Buitenpoort te staan. O ja, bijna vergeten… natuurlijk ook bekend van de tv-programma's De Lama's (2004-2006) en Tequila (2006).

Keytarist

Dan Jochem Nuva Macaré, alias Nuva27. Een Nederlands-Indonesische artiest, ook wel ook rocksinger, pianist en keytarist genoemd. Hij brengt muziek gearrangeerd voor de piano van diverse grootheden uit de pop- en rockmuziek. Lekker anders. Vergeten we bijna nog de Mc ( = master of ceremony), Paul London. Vaste bezoekers weten inmiddels dat zijn roots ergens in het Westen liggen, hij een tijdje in Nieuw Zeeland verbleef en hier in deze buurt zijn liefde vond. Hij is een graag geziene gast in de stand-up comedy scene en medeverantwoordelijk voor de programmering. Net als Benno Arends.

De deuren van De Buitenpoort gaan voor Sunday Comedy Live op zondag 24 februari open om 13.30 uur. Een half uur later begint het programma. Een ticket kost 14,50 euro per persoon, dat is inclusief welkomstcocktail, tal van luxe hapjes én een middagvullend entertainmentprogramma dus. Bestel snel je kaartje via www.debuitenpoort.nl en geniet van dat heerlijke uitje op de zondagmiddag.


deel deze activiteit