Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (38)
    Evenement

Voorspeelavond Hoendrik

maandag 3 juni 18:50 uur

HERVELD - Op maandag 3 juni zullen de leerlingen van muziekvereniging Sint-Willibrordus weer laten horen wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben bij hun muzieklessen.

Een aantal leerlingen heeft afgelopen december hun A-diploma gehaald of zijn zelfs al wat verder en kunnen al een mooi stuk muziek maken. Zij spelen ook al mee in het jongerenorkest Future en bij het fanfare-orkest. Andere leerlingen zijn nog niet zover maar zijn het afgelopen jaar ook hard vooruit gegaan. Muziek maken is namelijk niet gemakkelijk: je moet er veel geduld voor hebben en regelmatig oefenen. Er zijn leerlingen op saxofoon, bugel, trompet en trombone. Ook zijn er leerlingen die pas een paar weken geleden begonnen zijn met muziek maken. Zij zijn gestart na ons muziekproject Blazersbende in april en zullen deze avond laten horen wat je in een paar weken al geleerd kunt hebben.

Iedereen is welkom op deze avond: familie, vrienden, bekenden, maar ook (oud-)muzikanten of andere geïnteresseerden. De voorspeelavond zal zijn in de grote zaal van De Hoendrik van 18.50-19.20 uur. Ook ons jongerenorkest zal aanwezig zijn: zij zijn ondertussen weer nieuwe nummers aan het instuderen en zullen laten horen wat zij al kunnen!


deel deze activiteit